BikeFit Scan. Is een Bikefit wat voor mij?

Wat is een Bikefit en is een Bikefit wat voor mij? Hoe gaat een Fietsmeting mij helpen om optimaler op mijn fiets te zitten? Hoe gaat Bikefitting mij helpen om van mijn fietsklachten af te komen? Vragen die we gaan beantwoorden in de Bikefit Scan. En jij gaat ook de fiets op!

Jij wilt meer plezier beleven aan fietsen. Pijnvrij fietsen. Met meer rendement. Klachtenvrij op je fiets. Die zit als gegoten. Grote kans dat een Bikefit jou gaat helpen.

Hoe zit jij nu op jouw fiets? Kan het beter? Kortom, hoe een Bikefit in zijn werk gaat en wat je mag verwachten. Ik vertel het je graag. Weet je meteen wie ik ben.

Terwijl jij fietst analyseer ik je huidige fietspositie, stel vragen en bespreek wat er voor jou te behalen valt. Als je besluit een Bikefit te boeken, dan worden de helft van de kosten van de scan verrekend.

Weet vooraf of een Bikefit wat voor je is, hoe het werkt en wie ik ben. Er worden bij de scan geen aanpassingen aan de fiets uitgevoerd of maatvoeringen uitgevoerd/vast gelegd.

€  80,-