Je twijfelt of een Bikefit wat voor je is. Misschien weet je niet zo goed wat het is of kan doen?

Vooraf even persoonlijk kennis maken? Weten hoe ik een Bikefit benader en uitvoer. Is er een klik? Kortom, jij wilt weten of een Bikefit jou verder helpt en hoe dat in zijn werk gaat en wat je mag verwachten.

Daar is de Bikefit scan voor opgezet.

Onder het genot van een versgemalen koffie, thee of verkoelend drankje bespreken we waarom jij een Bikefit overweegt en wat je ervan verwacht. En wat je van mij mag verwachten.

Welke doelen heb je? Zijn er klachten? Wil je je comfort verhogen en / of efficiënter fietsen? We bespreken het allemaal en lopen de verschillende modules door. Maar ook het proces.  

Daarna zetten we je fiets op de trainer of bouwen we de pasfiets op. Gevolgd door een analyse van je houding en positie. Ik geef een eerlijk advies of een Bikefit jou gaat brengen wat je verwacht en welke module voor jou de beste passende is.

Als je besluit een Bikefit te boeken, dan worden de helft de helft van de kosten van de scan verrekend. Zo weet je vooraf of een Bikefit wat voor je is, wat de beste module is, hoe het werkt en wie ik ben. De verrekening geldt voor de dynamische pakketen met uitzondering van het Jeugdpakket. Er worden geen aanpassingen aan de fiets uitgevoerd.

+- 45 min.
€  50,-