Raven Bikefitting

Specialist in meer fietsplezier

Raven fietsmeting

Boek nu Diensten

Investeer in meer Fietsplezier

Geniet een professionele Dynamische Bikefit. Een Fietsmeting van de specialist waar alles draait om jouw plezier in fietsen.

Waar een wetenschappelijke benadering, diepe en brede kennis, ruime ervaring, de modernste technologie maar vooral de ‘drive’ om jou te helpen samen komen.
Zodat de fietspositie gevonden wordt die jou persoonlijk past.

Get-Your-Bikefit-To-The-Next-Level
!

Nieuwe fiets kopen? #FIT-FIRST-RIDE-BETTER
Een Dynamische fietsmeting zorgt dat jij die fiets koopt bij jou past én jou past. Onafhankelijk geadviseerd! Canyon Friendly, kennis van alle merken en fietsen.

Een ‘Racing’ Racefiets is geen Éndurance’ Racefiets. Een dat is geen Gravel Bike, laat staan een Mountainbike. Al deze fietsen zijn uniek en worden voor jou persoonlijk en specifiek benaderd.

Het is mijn passie om jouw persoonlijke fietspositie of de voor jou best passende nieuwe fiets samen te vinden.
In een ongedwongen en open sfeer. Met belangstelling voor jou als fietser én als mens. Een Bikefit sessie welke leuk en leerzaam is.

Waar je van geniet, leert en met plezier op terugkijkt. Een Bikefit doe je niet elke maand. Ik reserveer ruim tijd. Mijn brede kennis over fietsen deel ik daarbij graag met je. Lees hier hoe andere fietsers hun Bikefit ervaren hebben.

Lange wachttijden? Ik kan je meestal binnen één of twee weken helpen, zodat jij snel van je nieuwe fietspositie kan genieten. Ook ’s avonds of zaterdags open.

Jouw persoonlijke fietspositie laat zich niet vangen in een wiskundige formule.
Persoonlijke Bikefitting vraagt om een meer wetenschappelijke benadering. Door het testen en toetsen van verschillende posities op basis van kennis, kunde, metingen en feedback. Niemand is gelijk. Door jou te betrekken vergroot ik ook jouw acceptatie van de aanpassingen en dus het succes van jouw fietsmeting.
Lees meer over mijn aanpak en filosofie.

#NO-QUICK-FITS

Een ‘Racing’ Racefiets is geen Éndurance’ Racefiets. Een dat is geen Gravel Bike, laat staan een Mountainbike. Al deze fietsen zijn uniek en worden voor jou persoonlijk en specifiek benaderd.

Wil je geen complete Bikefit of heb je al een keer een Bikefit gedaan? Wil je toetsen en/of testen waar het nog beter kan? Ook dan help ik je graag met jouw persoonlijke vraagstuk.

Voor de jeugd tot 18 jaar is er de Bikefit Jeugd Optimaal tegen een aantrekkelijk tarief.

Lastige voeten? Ook voor Shoefitting, schoenen voor brede voeten en (semi) Custom inlegzolen kan je bij mij terecht.

Op zoek naar een een persoonlijke Bikefit waar kennis, ervaring, wetenschap, technologie en passie in een open en ongedwongen sfeer samen komen? Raven Bikefitting Harderwijk helpt je graag om meer plezier in en met fietsen te beleven. Centraal gelegen in midden Nederland, dichtbij de A28 en provinciale uitvalswegen.

Boek een Bikefit Mijn diensten Klantervaringen

Klant ervaringen

Youri Wiesman

Erg goede ervaring gehad bij Hans. Samen op zoek gegaan naar een passende fiets aan de hand van professionele metingen. Voor vragen tussen de eerste fit en het bestellen van de fiets of twijfel makkelijk contact en snelle reactie. Na ontvangst van de nieuwe fiets op korte termijn perfect op mijn maten en wensen afgesteld. Hans kijkt naar alle details en het resultaat is een passende fiets, minder klachten en goed zicht op noodzakelijke accessoires. Dit alles in een relaxte en ongedwongen omgeving. Kortom, de ‘new bike day’ is een absolute aanrader.

Jan Mol

Nu voor de 2de keer in korte tijd een bikefitting gehad bij Hans. Allereerst van m’n MTB waarbij ik al enige jaren op zoek ben naar een goede afstelling. Het lukte mij als leek niet een goede afstelling te krijgen, met als gevolg dat ik door bleef rijden met een blessure die niet overging. De week nadat ik de nieuwe instellingen getest had oa in een 4 uur durende MTB tocht was ik geheel overtuigd van de meerwaarde van fitting skills van Hans. Ik kan gewoon pijnloos fietsen en weer genieten van MTB-en. Enkele weken daarna mijn nieuwe gravelbike laten aanpassen. Ook hier redelijk wat veranderingen (brede trappers en breed stuur op de juiste positie gaven ook hier de doorslag). Meer dan de investering waard!

Renee Mellaard

Bij Hans mijn 1e bikefit op een racefiets gedaan. Hij is een bevlogen persoon die zijn kennis en ervaring inzet om voor jou het beste resultaat te krijgen. Na een paar aanpassingen aan schoenen en fiets staat hij deze op mij ingesteld. De eerste paar rondes op mijn nieuw ingestelde geven mij een zeer tevreden gevoel! Voor een persoonlijke benadering van een Bikefit moet je bij Hans zijn.

Stephanja Jonker

Twee weken geleden samen met mijn man een Bikefit bij Raven bikefitting gedaan. Naast dat de fietsen nu super afgesteld zijn (wat een verschil!), hebben we ook enorm veel geleerd en een leuke dag gehad. Hans heeft veel kennis en neemt geduldig de tijd om alles goed af te stellen en je de verschillen op de fiets te laten ervaren. Hij zag snel dat mijn fiets (die niet specifiek op vrouwen is gericht) te standaard was afgesteld en dat ik veel baat zou hebben bij een smaller stuur en een ander zadel. Samen met alle andere afstellingen heeft dit voor mij het verschil gemaakt. We zitten een stuk comfortabeler op de fiets dankzij de bikefit bij Raven bikfitting.

Andries Jansen

Passie, deskundig, realistisch en persoonlijk aandacht zijn wat mij betreft de keywords voor deze bikefit. Nu 3x 100 km. na de fit is mijn (voorlopige) conclusie dat ik met de voor mij verrassende aanpassingen veel prettiger en met meer controle op mijn fiets zit. Heeft daarnaast ook een positieve invloed op mijn blessure.

Gijs de Bruijn

Geweldig leuke bikefitting gehad met Hans. Fiets en schoenen zitten als gegoten en veel geleerd over de fiets, stuur, zadel, hoeken en standen. En over mezelf. Hans is niet zomaar een bikefitter maar legt alles ook haarfijn uit en neemt de tijd. Zodat je het ook nog enigszins begrijpt wat er gebeurt aan je fiets. Oftewel, een absolute aanrader. En oh ja, ook nog eens heerlijke koffie. Het is het ritje naar Harderwijk meer dan waard.

Wim van Heel

Enkele weken geleden liet ik elke mogelijke instelling aan de fiets, trappers, schoenen en mezelf laten controleren door Hans, een bevlogen vakman. Ik kan nu na enkele honderden kilometers melden dat er nog het nodige te verbeteren viel, ondanks dat mijn racefiets al best prima leek afgesteld. Ik heb er vertrouwen dat de pijntjes verdwijnen en dat ik nog effectiever mijn kracht kwijt kan aan de pedalen. Een aanrader!

Melmich

Leuk, leerzaam en het belangrijkste; mijn problemen met de fiets opgelost.

Iris ten katen

Goed geholpen door Hans. Persoonlijke benadering en duidelijke uitleg. Niet goedkoop maar de moeite waard

Gerrit

Prima bikefit gehad bij Raven Bikefitting+. Hans is enthousiast, werkt nauwkeurig en luistert goed naar de klant. De tijd vloog voorbij 🙂 Met name prettig vind ik dat de nadruk ligt op het voelen/ervaren van de diverse aanpassingen, dus zeker geen standaard instellingen die “gemiddeld goed zijn voor de massa”. Tevens wordt er rekening gehouden met hoe de fiets gebruikt wordt (type trails e.d.), want ook dat bepaalt de juiste afstelling. Kortom: Hans maakt het echt persoonlijk, aanrader!

Bikefit diensten

Basic Fit

Een dynamische bikefit zodat jouw fiets direct lekker zit.


De basis goed!

Een dynamische fietsmeting van de specialist. Ideaal voor beginnende fietsers of wanneer je de juiste maat nieuwe fiets wilt vinden. Onafhankelijk bepaald.

#FIT-FIRST-RIDE-BETTER!

Fietsen wordt zo direct veel leuker.

Leerzaam, leuk en een investering in jezelf!

Ben jij ‘nieuw met fietsen’ of zoek je een nieuwe fiets, onafhankelijk geadviseerd? Heb je wat minder tijd? Kies dan voor de Basic Fit.

Road-Gravel-MTB Specifiek

+- 2 uur
€  185,-

– Ook ’s avonds en zaterdags.

Ride Better

Dynamische bikefit van de specialist voor een optimale fietspositie

Comfortabel. Efficiënt. Krachtig. In balans. Altijd persoonlijk. Maatwerk!

De meest complete Bikefit zodat jij meer uit je fiets en het fietsen haalt of de juiste fiets koopt. Heb je pijn of ongemak bij het fietsen? Wil je meer uit je fiets halen? Dit is jouw fietsmeting!

Ruim tijd en mogelijkheden om veel te testen voor jouw fietsplezier.

3D Bewegingsanalyse en zadeldrukmeting voor zichtbaar effect van aanpassingen en het testen van zadels.
Persoonlijk advies, uitgebreid rapport en nazorg.

Road-Gravel-MTB Specifiek

Dagdeel
€  215,-

– Ook ’s avonds en zaterdags.

New Bike daY

Je wilt een nieuwe fiets kopen? Maar welke?

Laat je onafhankelijk adviseren vóór de aanschaf van je nieuwe fiets!

Slechte fietsen worden niet gemaakt. Onjuist advies wordt wel gegeven. Een slecht passende fiets als resultaat.

Jouw stijl van fietsen, fiets typen, maatvoering, prijsstelling en optimalisatie van je positie. Het komt allemaal aan bod.

Bij de eerste dynamische sessie bepalen we welke fiets jou het beste past. Na levering geniet je de Bikefit ‘Ride Better’ op je nieuwe fiets. 2 sessies voor het beste resultaat: jouw nieuwe fiets die jou direct past.
#FIT-FIRST-RIDE-BETTER

Road-Gravel-MTB Specifiek

2 sessies
€  295,-

– Ook ’s avonds en zaterdags.

Klantervaringen

Wil jij weten of een Bikefit wat voor jou is?
Lees hier hoe andere fietsers hun BikeFit ervaren hebben!