Zoek je een professionele, persoonlijke Bikefit van de specialist op rij afstand van Amersfoort?

Bij Raven Bikefitting geniet je een uitgebreide, professionele Dynamische Bikefit op rijafstand van Amersfoort? Efficiënter, comfortabeler en pijnvrij fietsen. Waardoor fietsen gewoon (nog) leuker wordt. Wil jij dat ook? Dan is een Bikefit van de Bikefit Specialist Raven Bikefitting wat voor jou!

Er is nog plek voor jouw Bikefit voordat ‘de’ zomervakantie start op zondag 10 juli. Na 26 juli ben ik weer de hele zomer beschikbaar om jou te helpen (nog) meer van het fietsen te genieten. Geniet deze zomer nog van een optimale en comfortabele fietspositie.

Verder fietsen, langer fietsen, meer plezier. Minder vermoeid worden van je fietspositie. Beter presteren. Minder klachten. Door een goede Bikefit! Ontspannen inspannen noem ik dat.

Racefiets, Gravelbike en MTB worden specifiek benaderd. Want het verschil tussen deze fietsen vragen om specifieke kennis, ervaring en hun eigen benadering.

Bikefit Mountainbike Amersfoort

Kies voor een dynamische Bikefit: jouw fietspositie fietsend aanpassen en optimaliseren!

Jij optimaal op jouw fiets. Dat is maatwerk. Want ieder lichaam zit anders in elkaar. Reageert anders. In lenigheid, stabiliteit en kracht. Door fietsjaren en levensjaren. Om een comfortabele houding te genieten pas ik de fiets aan aan jouw lichaam, ervaring en doelen. En niet andersom. Geen Quick fits. Ik neem de tijd. Dat is nodig. Voor jouw optimale positie. Investeer in jezelf! Ook als je een juiste maat of type fiets wilt uitzoeken is een Bikefit ideaal. Kies die fiets passend bij jouw fysiek, inzet en doelen. Voordat je tot aankoop overgaat. Onafhankelijk geadviseerd én meteen de goede positie.

Een volledig instelbare pasfiets, dynamische zadeldruk meting, camerabeelden en andere technieken zijn aanwezig. Maar vooral.. kennis, kunde, gerichte communicatie én aandacht.

Lees hier meer over mijn kijk op Bikefitting en mijn aanpak

Profiteer van de ruime ervaring in mountainbike bikefitting en gravel bikefitting.

Meervoudig gecertificeerd en een specialisatie in MTB Bikefitting. Decennia fietservaring in alle disciplines maken dat race, gravel en mtb kennis specifiek toegepast wordt. Ook E-mtb’s zijn welkom!

Materialen als stuurpennen, sturen, zadels, speciale pedalen, een ruim assortiment Bikefit materialen maar ook een Shimano Service Center zijn beschikbaar voor mijn klanten. Meestal kan jouw fiets meteen 1 op 1 afgesteld worden. Grotere aanpassingen plan ik in, en voer ik zelf uit. Waardoor je shifter ook op de plek staat waar jij hem zo fijn vond staan. Heb je ‘lastige voeten’, dan bied ik Lake Schoenen en Shimano schoenen. Uiteraard werk ik met steunzolen zodat jouw voeten steun krijgen die ze nodig hebben. Bikefitting: stabiliteit vanuit de voeten en de heup. #Power2ThePadelFromTheSaddle

Plezier beleven aan het fietsen. Aan de positie zal het niet liggen! Lees meer over klantervaringen, de verschillende diensten of maak een afspraak!

Bikefitting Amersfoort Raven Bikefitting
Amersfoort Raven Bikefitting

Neem eens kijkje op mijn strava profiel of Instagram. Kijk eens hoe ik fietsen beleef en wie ik ben. Lees een blog op Insta, kies een beschikbare route over de mooiste paden op de Veluwe via Strava. Je zal zien: fietsen is (mijn) passie. En mijn werk. Net zoveel plezier beleef ik in de omgang met mensen. En het delen van kennis over fietsen. Werken met passie, wat het verschil maakt. Lees hier meer over mij.

Bikefitting Amersfoort

Amersfoort staat gelijk aan fietsen op de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug en de vallei regio maar ook de Erkemederpolder en andere open streken. Racefietsers, Gravelbikers en mountainbikers vinden er hun weg. Uitdagende routes over glooiende wegen en paden. Een schitterende uitvalsbasis voor de mooiste ritten. Een goede fietspositie maakt die ritten nog aangenamer.

Amersfoort ligt op een kwartier rijden van Raven Bikefitting Harderwijk.

Geniet en kies voor een Bikefit bij de specialist op de Veluwe. Plezier beleven aan het fietsen. Aan de positie zal het niet liggen! Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie of kennismaking!

Bikefit diensten

Start2Ride |
New Bike Right Bike

Een dynamische bikefit zodat jouw eerste fiets wel lekker zit.

Zoek je een nieuwe fiets? En zoek je deskundig advies? Onafhankelijk! Dit is jouw Bikefit module!

De fiets(en) van je shortlist testen op de pasfiets met Bikefit. Met deskundig, onafhankelijk advies. De juiste maat en het juiste type. De voorpret kan beginnen! Je nieuwe fiets direct goed afgesteld.

Inzicht in het krachtenspel van jou op jouw fiets.
Leerzaam en leuk.

Road-Gravel-MTB

2 – 2,5 UUR
€  195,-

– Ook ’s avonds en zaterdags.

Ride Better

Dynamische bikefit van de specialist voor een optimale fietspositie

Comfort, kracht en aerodynamica in balans.

Voetstabilisatie voor een efficiënte, stabiele pedaalslag. Rust in de heupen, knieën en voeten.

Zadeldrukmeting voor zichtbaar effect van aanpassingen op je balans en comfort. Bied jouw zadel stabiliteit + comfort?

Jouw doelstellingen zijn leidend.

Voor recreatieve fietsers en wedstrijdrijders.

Road-Gravel-MTB

Dagdeel
€  215,-

– Ook ’s avonds en zaterdags.

New Bike daY

Je wilt een nieuwe fiets kopen? Maar welke?

Laat je onafhankelijk adviseren!

Type fiets, maatvoering, afmontage, prijsstelling en optimalisatie van je positie. Het komt allemaal aan bod.

Vooraf bepalen we welke type frame en welke maat jou het beste past. De FrameFinder software helpt daarbij.

Inclusief Bikefit RideBetter en afstelling van je nieuwe fiets na levering!

Slechte fietsen worden niet gemaakt. Slecht advies wordt wel gegeven. Kies onafhankelijk de bij jou best passende fiets. Afgesteld op jou.

Road-Gravel-MTB

Intake + 2 sessies
€  295,-

– Ook ’s avonds en zaterdags.

Jeugd Optimaal

Een dynamische bikefit voor de jeugd

Je kind comfortabel op de fiets Genietend van al het moois wat fietsen te bieden heeft.

In de groei?
Optioneel de positie twee keer in twee jaar met voordeel aanpassen..

Instabiele voeten, knieën of heupen? Voorkom blessures.

Gun ze hun eigen optimalisatie.

1 sessie
€  75,-

– Mét zooladvies & voet correctie: € 95,-
– 2e sessie < 2 jaar : € 50,-
– Ook ’s avonds en zaterdags.

BikeFit Scan

Wil jij weten of een Bikefit wat voor jou is? Wie ik ben? Doe dan een Bikefit scan! Kies je later een Bikefit? De helft van de kosten van de scan worden verrekend. Leuk en leerzaam ook!

45-60 minuten
€  75,-

Krijg 50% van de kosten retour bij een Bikefit!