BikeFitting omgeving Amersfoort

Zoek je een professionele, persoonlijke Bikefit van de Bikefit specialist in de buurt van Amersfoort?

Bij Raven Bikefitting uit Harderwijk geniet je een uitgebreide, professionele dynamische fietsmeting. Op een kwartier rijden van Amersfoort, in een open en ongedwongen sfeer.

Wil jij ook Efficiënter, comfortabeler en pijnvrij fietsen. Waardoor fietsen gewoon (nog) leuker wordt? Dan is een Individuele fietsmeting van de specialist in meer fietsplezier wat voor jou!

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets?
Laat je dan onafhankelijk en deskundig adviseren bij de aanschaf van je nieuwe fiets.

Aan de hand van jouw wensen, niveau, ambities, fysieke mogelijkheden en budget gaan we samen op zoek naar jouw nieuwe fiets. Een fiets waar jij perfect op past. Geadviseerd zonder merkvoorkeur of commerciële agenda van mijn kant. Ook Canyon kan gewoon meegenomen worden in het advies #Canyonfriendly
We passen samen je nieuwe fiets dynamisch. Je huidige fiets wordt direct goed afgesteld en na levering uiteraard ook je nieuwe fiets. Individueel afgesteld op jou. Fit-First-Ride-Better.

Waarom Raven Bikefiiting?
Wanneer je een onafhankelijke, deskundige professionele Bikefit wilt genieten in een ongedwongen sfeer. Raven Bikefitting vind je op een kwartier rijden van Amersfoort.

Met een dagdeel neem ik ruim de tijd voor jou. No Quick fits!
Ik ben Meervoudig gecertificeerd (IBFI, Torke Cycling, GeBiomized, Retül en Cyclefit) en geniet tevens een specialisatie in Mountainbike- en Gravel Bikefitting.

Naast een ruime ervaring in Bikefitting beschik ik over meer dan 25 jaar fietservaring in alle disciplines, ook op wedstrijd niveau. En ben ik een pure genieter van het fietsen. Het eerst wat ik altijd vraag, ook bij wedstrijden: heb je genoten? Je positie en de juiste fiets helpen daarbij.

Race, Gravel en Mountainbike kennis wordt specifiek toegepast. Mijn kennis draag ik ook graag op jouw over. Ook E-mtb’s zijn welkom!

Naast deze kennis en persoonlijke benadering beschik ik over alle moderne technologie waarmee de Bikefit ondersteunt wordt.
Zadeldrukmeting, Retül Live 3D positie analyse, digitale zitbotjes meting en vergelijkend beeldmateriaal.
Een Retül SL pasfiets wanneer nodig. Zadels en sturen om te testen. Stuurpennen om te monteren na de fit. Schoenen en (maatwer) inlegzolen. Een uitgebreide fysieke pre-fit.

En een afgesloten, besloten en gezellige ruimte met een goede koffiemachine. Wij worden niet gestoord. Geen pottenkijkers. JIJ zit niet in het zicht van anderen. Wel zo privé toch? Het is tenslotte een Private Fit.

Blader eens door het klantenboek om ervaringen van andere fietsers te lezen.

Geniet van een optimale en comfortabele fietspositie, zodat jij pijnvrij en efficiënt je ritten rijdt! Meer ontspannen en pijnvrij op je indoor trainer. Meer plezier buiten op de paden, trails en wegen. Lees meer op ravenbikefitting.nl

Wil je jij een dynamische bikefit of onafhankelijk advies voorafgaande aan de aanschaf van een nieuwe fiets? Maak dan een afspraak. Je kan vaak binnen 2 a 3 weken al terecht. Wacht in het hoofdseizoen vanaf maart niet te lang met boeken, dan kunnen de wachttijden oplopen.
Wil je even van gedachten wisselen? Uiteraard kan je vrijblijvend contact opnemen. Ik sta je graag te woord.

Amersfoort Raven Bikefitting

Bikefitting Amersfoort

Amersfoort staat gelijk aan fietsen op de Utrechtse Heuvelrug en de vallei regio maar ook de Veluwe en de Erkemederpolder en andere open streken.
Racefietsers, Gravelbikers en mountainbikers vinden er hun weg. Uitdagende routes over glooiende wegen en paden. Een schitterende uitvalsbasis voor de mooiste ritten. Een goede fietspositie maakt die ritten nog aangenamer.

De bikefit studio van Raven Bikefitting Harderwijk ligt op een kwartier rijden van Amersfoort. Voel je welkom in een ongedwongen en open sfeer.

Bikefit diensten

Basic Fit

Een dynamische bikefit zodat jouw fiets direct lekker zit.


De basis goed!

Een dynamische fietsmeting van de specialist. Voor beginnende fietsers of wanneer je de juiste maat nieuwe fiets wilt vinden. Onafhankelijk bepaald.

#FIT-FIRST-RIDE-BETTER!

Fietsen wordt zo direct veel leuker.

Leerzaam, leuk en een investering in jezelf!

Ben jij ‘nieuw met fietsen’ of zoek je een nieuwe fiets, onafhankelijk geadviseerd? Kies dan voor de Basic Fit.

Road-Gravel-MTB Specifiek

2 uur
€  195,-

– Ook ’s avonds en zaterdags.

Ride Better

Dynamische bikefit van de specialist voor een optimale fietspositie

Comfortabel. Efficiënt. Krachtig. In balans. Altijd persoonlijk. Maatwerk!

De meest complete Bikefit. Wil je meer uit je fiets halen? Fysieke klachten tijdens het fietsen? Dit is jouw fietsmeting!

Dik 3 uur de tijd om veel te testen en te vergelijken voor jouw fietsplezier.

3D Retül Bewegingsanalyse en dynamische zadeldrukmeting voor zichtbaar effect van aanpassingen.

Persoonlijk advies, kennis overdracht en nazorg. Nieuwelingen en Junioren tegen gereduceerd tarief.

Road-Gravel-MTB Specifiek

3 uur
€  225,-

– Ook ’s avonds en zaterdags.

New Bike daY

Je wilt een nieuwe fiets kopen? Maar welke?

Laat je onafhankelijk adviseren vóór de aanschaf van je nieuwe fiets!

Slechte fietsen worden niet gemaakt. Onjuist advies wordt wel gegeven. Een slecht passende fiets als resultaat.

Jouw stijl van fietsen, fiets typen, maatvoering, prijsstelling en optimalisatie van je positie. Het komt allemaal aan bod.

Bij de eerste dynamische sessie bepalen we welke fiets jou het beste past. De Retül Pasfiets bevat alle fietsen in alle maten.
Na levering stel ik je nieuwe fiets persoonlijk op jou af.

New BikeDay: altijd 2 volle sessies voor het beste resultaat: jouw nieuwe fiets die jou direct past.
#FIT-FIRST-RIDE-BETTER

Road-Gravel-MTB Specifiek

2 sessies
€ 325,-

– Ook ’s avonds en zaterdags.

Klantervaringen

Wil jij weten of een Bikefit wat voor jou is?
Lees hier hoe andere fietsers hun BikeFit ervaren hebben.

Andere diensten

Geen Bikefit maar wel op zoek naar meer fietsplezier?
Alle diensten op een rij.