Boek je Bikefit of zoek vrijblijvend contact.

Mag ik jouw helpen jouw optimale fietspositie te vinden, je inzicht te geven in hoe jouw bikefit werkt en je mechanisch efficiënter te maken?

Vul dan snel het onderstaande contact formulier in of stuur een mailtje met je contact gegevens naar mailto: hans@ravenbikefitting.nl of nog sneller, een appje naar 06 516 15 416 (sms of bellen kan natuurlijk ook)
Binnen een dag neem ik contact met je, meestal zelfs dezelfde dag nog, ook in het weekend.


Snel een datum? Geef dan aan welke dagen van de komende week / weken je goed uitkomen.

Ik ben ook op de woensdag avond en zaterdag ochtend beschikbaar waar ik op de avond (in overleg) start tussen 17:30 en 18:30. Meerpijs € 30. Niet mogelijk indien je twee fietsen wenst te fitten.

Twee fietsen? Dat is handig en voordelig tegelijk. Omwille van de tijd die ik aan je wil kunnen besteden doe ik dat alleen op de middagen waar ik meer tijd heb heb om jou in alle rust en optimaal van dienst te kunnen zijn.

06 516 15 416 | hans@ravenbikefitting.nl | Harderwijk