Boek een Bikefit afspraak | Contact

Wil je een Bikefit boeken of een vrijblijvende intake wat ik voor jou kan betekenen?

Wanneer je onderstaande je gegevens achterlaat dan neem ik binnen 24 uur persoonlijk contact met je op.

Je kan je meestal al binnen één of twee weken bij mij terecht. Geniet dus op korte termijn van een optimale en comfortabele fietspositie, zodat jij goed op de fiets de stoere seizoenen in, en dus ook uit gaat! Laat je mij jou onafhankelijk adviseren bij de aanschaf van je nieuwe fiets?

Je kan ook contact opnemen via telefoon, SMS, WhatsApp of per mail. We bespreken dan kort je situatie en wensen. Hoe en waarmee kan ik jou helpen?

Wil je geen telefonische intake maar gewoon een datum vastleggen, geen probleem.

Na het maken van een afspraak krijg je het intake formulier gemaild waarmee je persoonlijke Bikefit al een beetje begint. Leuk!

06 516 15 416 | hans@ravenbikefitting.nl | Harderwijk