Boek hier je Bikefit of zoek vrijblijvend contact.

Je kan via het onderstaande contactformulier eenvoudig contact leggen. Ik neem altijd binnen 24 uur persoonlijk contact met je op. De gegevens worden alleen gebruikt voor het opnemen van contact.

Boek tijdig nu het seizoen weer los gaat en voorkom wachttijden. Geniet zo op korte termijn van een optimale en comfortabele fietspositie, zodat jij comfortabel en efficiënt fietsend van je nieuwe avonturen, events, wedstrijden en welke andere rit dan ook kan genieten. Tegelijk vertel ik je alles over jou en je persoonlijke fietspositie en nog veel meer.

Je kan ook contact opnemen via telefoon, SMS, WhatsApp of per mail. We bespreken dan kort je wensen en vragen. Ik licht toe hoe ik denk dat ik je kan helpen.

Wil je vooraf liever geen telefonische contact maar jouw datum vastleggen, geen probleem. Geef dan aan welke dagen van de week je goed uitkomen of een concrete datum.

06 516 15 416 | hans@ravenbikefitting.nl | Harderwijk