Boek jouw Bikefit in mijn agenda of zoek vrijblijvend contact.

Mag ik jouw helpen jouw optimale fietspositie te vinden, je inzicht te geven in hoe jouw bikefit werkt en je mechanisch efficiënter te maken?

Reserveer dan je afspraak voor RideBetter of NewBikeDay rechtstreeks in mijn agenda.
‘RideBetter 2 fietsen’ is alleen op middagen mogelijk ivm de tijd die ik voor jou beide fietsen wil kunnen nemen. Na de bevestiging per whatt’s app is de afspraak definitief.

New bike day RideBetter 1 fiets RideBetter 2 fietsen


Wil je liever gebruik maken van het contact formulier vul dan snel het onderstaande contact formulier in of stuur een mailtje met je contact gegevens naar mailto: hans@ravenbikefitting.nl of nog sneller, een appje naar 06 516 15 416 (sms of bellen kan natuurlijk ook)
Binnen een dag neem ik contact met je, meestal zelfs dezelfde dag nog, ook in het weekend.

Wil je een andere dienst, bijvoorbeeld maatwerk, zadeldrukmeting of Basic Fit, zoek dan contact via app, sms, contactformulier of telefonisch.

Snel een datum? Geef dan aan welke dagen van de komende week / weken je goed uitkomen.

Ik ben ook op de woensdag avond en zaterdag ochtend beschikbaar waar ik op de avond (in overleg) start tussen 17:30 en 18:30. Meerprijs € 30. Kijk rechtsreeks in mijn agenda voor beschikbaarheid of zoek even contact.


Twee fietsen? Dat is handig en voordelig tegelijk. Omwille van de tijd die ik aan je wil kunnen besteden doe ik dat alleen op de middagen.

06 516 15 416 | hans@ravenbikefitting.nl | Harderwijk