Wil jij ook optimaal van het fietsen genieten?

Efficiënter, met meer comfort en klachtenvrij?

Vul dan het formulier in door op de button te klikken.

Uiterlijk de volgende werkdag neem ik contact met je op. Wil je persoonlijk contact om te overleggen of een Bikefit jou kan helpen of heb je andere vragen aan mij? Dat kan ook! Je kan via WhatsApp, telefonisch of per mail contact leggen. Of gebruik het contact formulier. Ik kijk uit naar ons contact.

Ik kan je meestal binnen 1 of 2 weken helpen! Geniet deze nazomer nog van een betere fietspositie of laat mij je helpen bij de aanschaf van je nieuwe fiets. Beter op de fiets!

Mijn Bikefit studio is Centraal gelegen in midden Nederland, aan de poort van de Veluwe.

Op een half uur van Zwolle, Utrecht, Apeldoorn, Veenendaal, Lelystad, Almere en een dik kwartier vanaf Amersfoort. 5 minuten vanaf de snelweg A28. Vrij parkeren voor de deur. Trails, Gravel en prachtig asfalt om de hoek. Een ontspannen en ongedwongen sfeer. Voel je welkom!

Hans Raven
Raven Bikefitting+
Hierdenseweg 21
3841 GV Harderwijk
+31 6 516 15 416
hans@ravenbikefitting.nl

KVK Nummer: NL002986687B45
BTW Nummer: 83028366