Je bent net begonnen met fietsen. Het voelt allemaal nog niet natuurlijk aan. De eerste pijntjes en ongemakken heb je misschien al ervaren. Je zoekt een efficiënte, pijnvrije en comfortabele positie.

Maar hoe dan? Kies voor een professionele fietsmeting!

Deze dynamische fietsmeting helpt jou om meer te genieten je fiets en het fietsen.

Boek tijdig nu het seizoen weer los gaat en voorkom wachttijden. Geniet zo op korte termijn van een optimale en comfortabele fietspositie, zodat jij goed op de fiets je nieuwe avonturen en ritten gaat genieten.

Wat gaan we doen?

Na de kennismaking en intake staan we stil bij het nut van goede inlegzolen en goede passend schoeisel. Je schoenplaatjes worden op de juiste plek gezet.

Je zadelhoogte en ‘zadel-setback’ worden afgesteld, zodat jij je kracht kwijt kan maar niet te vermoeid wordt in je benen, handen schouders en nek.  

Staat je stuur niet te dichtbij of te ver weg? Te diep of te hoog? We gaan jouw optimale plek vinden. De in alle richtingen verstelbare BikeFit stuurpen helpt daarbij.

Wat voelt die fiets opeens jouw fiets. Comfortabel, passend bij jou!

Uiteraard beschik ik over een voorraad aan stuurpennen en sturen in diverse maten en ‘spacers’ om jou direct met de juist afgestelde fiets te kunnen laten fietsen.

Ontspannen inspannen en genieten. Standaard aanpassingen worden ter plekke uitgevoerd. Mocht werkplaats support nodig zijn, dan kan dit separaat ingepland worden. Alles in eigen huis.

Heb je (fiets gerelateerde) klachten, of wil je ook zadels of sturen testen, gebruik maken van Dynamische Zadeldrukmeting en 3D bewegingsanalyse of de Pasfiets? Waar we meer tijd hebben? Kies dan voor de meest complete Bikefit RideBetter voor een kleine meerprijs.

Op zoek naar een nieuwe fiets, maar welke? Inclusief 2 Bikefits (Pre Buy maatvoering en na levering)? Onafhankelijk advies! Kies dan de module New Bike Day

Je kinderen optimaler op de fiets? Dan is de Bikefit Jeugd Optimaal een goede stap. Gunstig geprijsd, meegroeiend.

Jouw plezier op, met en van de fiets staat altijd voorop!

Ben je een startende fietser en wil je optimaal genieten van deze fantastische sport, dan is de Basic Fit jouw beste start! Ook ’s avonds (meerprijs € 20-) of zaterdags.

+/- 2 uur
€  195,-