Je bent net begonnen met fietsen. Het voelt allemaal nog niet natuurlijk aan. De eerste pijntjes en ongemakken heb je misschien al ervaren. Je zoekt een efficiënte, pijnvrije en comfortabele positie. Maar hoe dan?

Deze dynamische bikefit dienst helpt jou om meer te genieten van je eerste fietsjaren.

Je wilt een nieuwe fiets kopen. Je zit eigenlijk best goed op je huidige, maar zoekt onafhankelijk en deskundig advies van de professional. Met deze op aankoop gerichte dynamische Bikefit dienst weet jij welke maat en type fiets bij jou past.

Breder kijken, die fiets gewoon ‘passen’ en testen, ervaren op de pasfiets. Want een fiets die past en goed afgesteld staat op jou is het begin van jarenlang fietsplezier.

Minder (of meer) spacers. Past dat geïntegreerde stuur wel bij jouw positie? Kies de fiets die jou past. En niet de fiets die op voorraad stond.

Racefiets, Gravelbike of MTB. Ik bouw de fiets na op de pasfiets die jij op het oog hebt. Samen bespreken we de verschillen tussen de fietsen van je short-list. Heb je ook fiets gerelateerde klachten of zoek je optimalisatie van je positie, kies dan voor de module ‘RideBetter’. Ook dan krijg je maatadvies inclusief optimalisatie naar aanleiding van je ‘klachten’ of ‘optimalisatie wensen’. Wil je nog meer begeleiding en optimalisatie bij je aankoop proces kijk dan eens bij de dienst ‘NewBikeDay‘.

Bikefit Start2Ride – beginnende fietser.

Na de kennismaking en intake met een drankje staan we stil bij het nut van goede inlegzolen en goede passend schoeisel. Als je al schoenplaatjes hebt, worden ze op de juiste plek gezet. We nemen je lichaamsmaten op zodat we een basis afstelling hebben.

Ik finetune de de afstelling van je schoenplaatjes. Je zadelhoogte en ‘zadel-setback’ worden afgesteld, zodat jij je kracht kwijt kan maar niet te vermoeid wordt in je benen en handen.  

Vervolgens kijken we naar je stuurpositie.
Staat je stuur niet te dichtbij of te ver weg? Te diep of te hoog? We gaan jouw optimale plek vinden. De in alle richtingen verstelbare BikeFit stuurpen helpt daarbij.

Wat voelt die fiets opeens jouw fiets. Comfortabel, passend bij jou!

Uiteraard beschik ik over een voorraad aan stuurpennen in diverse lengtes en ‘spacers’ om jou direct met de juist afgestelde fiets te kunnen laten fietsen. Ontspannen inspannen en genieten. Standaard aanpassingen worden ter plekke uitgevoerd. Mocht werkplaats support nodig zijn, dan kan dit separaat ingepland worden (tegen werkplaats tarief).

Heb je (fiets gerelateerde) klachten of wil je ook zadels testen, kies dan voor de Module RideBetter

Rij je zonder schoenplaatjes? Dan geldt er een korting van € 15,-.

Ben je een startende fietser of wil je beginnen met fietsen en wil je optimaal genieten van deze fantastische sport, dan is Start2Ride jouw beste start! Ook ’s avonds (meerprijs € 25,-) of zaterdags.

+/- 2,5 uur
€  195,-