Zoek je een professionele Bikefit op rij afstand van Ede en Wageningen?

Bij Raven Bikefitting geniet je een uitgebreide, professionele Dynamische Bikefit op een kleine drie kwartier van Ede en Wageningen. Na een bikefit fiets je efficiënter, comfortabeler en pijnvrij. Waardoor fietsen gewoon (nog) leuker wordt. Wil jij dat ook? Dan is een Bikefit van de Bikefit specialist wat voor jou! En je kan meestal binnen twee weken al terecht.

Waarom Raven Bikefiiting?
Jij zoekt een een onafhankelijke, deskundige professionele Retül Bikefit in een ongedwongen sfeer zonder haast en waar tijd is voor aandacht voor jou en jouw doel(en).

Racefiets, Gravelbike en MTB worden specifiek benaderd. De verschillen tussen deze fietsen vragen om specifieke kennis, ervaring en hun eigen benadering.

Laat je mij jou onafhankelijk adviseren bij de aanschaf van je nieuwe fiets?

Aan de hand van jouw wensen, niveau, ambities, fysieke mogelijkheden en budget gaan we samen op zoek naar jouw nieuwe fiets. Een fiets waar jij perfect op past. Geadviseerd zonder merkvoorkeur, voorraad of commerciële agenda van mijn kant. Zo kan Canyon kan gewoon meegenomen worden in het advies en gepast worden.
Na de aankoop krijg je een bikefit op je nieuwe fiets zodat die jou meteen goed past. Fit-First-Ride-Better.

Bikefit Mountainbike Ede Wageningen

Kies voor een dynamische Retül Bikefit: jouw fietspositie fietsend aanpassen en optimaliseren met 3D motion Capture én zadeldruk meting.

Jij optimaal op jouw fiets. Dat is maatwerk. Want ieder lichaam zit anders in elkaar. Reageert anders. In lenigheid, stabiliteit en kracht. En onbalans.

Door fietsjaren en levensjaren kan onbalans ontstaan. Om een comfortabele houding te genieten pas ik de fiets aan aan jouw lichaam, ervaring en doelen. En niet andersom.

Wat krijg je niet? Een onpersoonlijke ‘Quick’ fit van 90 minuten. Jij krijgt twee 2x zoveel de tijd. Intake, fysieke testen, 0 meting, testen & meten op de fiets tot het goed is. Samenwerken, zonder dwingend te zijn. Het resultaat telt, niet de volgende afspraak die staat te wachten.
Ook als je een juiste maat of type fiets wilt uitzoeken is een Bikefit ideaal. Kies die fiets passend bij jouw fysiek, inzet en doelen. Voordat je tot aankoop overgaat. Onafhankelijk geadviseerd én meteen de goede positie.

Een volledig instelbare pasfiets, Retül Live 3D analyse, dynamische zadeldruk meting, camerabeelden en andere technieken zijn aanwezig. Maar vooral.. kennis, kunde, gerichte communicatie én tijd + aandacht.

Lees hier meer over mijn kijk op Bikefitting en mijn aanpak

Profiteer van de ruime ervaring in mountainbike bikefitting en gravel bikefitting.

Meervoudig gecertificeerd en een specialisatie in MTB Bikefitting. Decennia fietservaring in alle disciplines maken dat race, gravel en mtb kennis specifiek toegepast wordt. Ook E-mtb’s zijn welkom!

Materialen als stuurpennen, sturen, zadels, speciale pedalen, een ruim assortiment Bikefit materialen maar ook een Shimano Service Center zijn beschikbaar voor mijn klanten. Meestal kan jouw fiets meteen 1 op 1 afgesteld worden. Grotere aanpassingen plan ik in, voer ik zelf uit. Waardoor je shifter ook op de plek staat waar jij hem zo fijn vond staan.

Heb je ‘lastige voeten’, dan kan ik je helpen met (maatwerk) zolen en Lake Schoenen. Bikefitting: stabiliteit vanuit de voeten en de heup.

Plezier beleven aan het fietsen. Betere prestaties. Daar gaat het om. Lees meer over klantervaringen, de verschillende diensten of maak een afspraak!

Bikefitting Ede-Wageningen Raven Bikefitting
Ede Wageningen Raven Bikefitting

Neem eens kijkje op mijn strava profiel of Instagram. Dan zie je hoe ik fietsen beleef.

Je zal zien: fietsen is (mijn) leven en passie. En mijn werk. Net zoveel plezier beleef ik in de omgang met mensen. En het delen van kennis over fietsen. Werken met passie, wat het verschil maakt. Lees hier meer over mij.

Bikefitting Ede – Wageningen

Ede-Wageningen staat gelijk aan fietsen op de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Racefietsers, Gravelbikers en mountainbikers vinden er hun weg. Uitdagende routes over glooiende wegen en paden. Een schitterende uitvalsbasis voor de mooiste ritten. Een goede fietspositie maakt die ritten nog aangenamer.

Ede Wageningen ligt op drie kwartier rijden van Raven Bikefitting Harderwijk.

Geniet en kies voor een Bikefit bij de specialist op de Veluwe. Plezier beleven aan het fietsen. Aan de positie zal het niet liggen! Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie of kennismaking!

Bikefit diensten

Basic Fit

Een dynamische bikefit zodat jouw fiets direct lekker zit.


De basis goed!

Een dynamische fietsmeting van de specialist.

Je fietst al een klein (half) jaartje, je hebt geen klachten maar weet of voelt dat het beter kan.

Fietsen wordt zo direct leuker, comfortabeler en krachtiger.

Leerzaam, leuk en een investering in jezelf!

Ben jij ‘nieuw met fietsen’ en je wilt er meer uit halen? Kies dan voor de Basic Fit met Retül 3D motion analyse en rapport.

Road-Gravel-MTB Specifiek

2 uur
€  195,-

– Ook ’s avonds en zaterdags.

Ride Better

Dynamische bikefit van de specialist voor een optimale fietspositie

Comfortabel. Efficiënt. Krachtig. In balans. Altijd persoonlijk. Maatwerk!

De meest complete Bikefit. Wil je meer uit je fiets halen? Fysieke klachten tijdens het fietsen? Meer power? Aerodynamischer?

Dit is jouw fietsmeting!

Een dagdeel om veel te testen en te vergelijken voor jouw fietsplezier en prestaties.

3D Retül Bewegingsanalyse en dynamische zadeldrukmeting voor zichtbaar en meetbaar effect van aanpassingen.

Persoonlijk advies, kennis overdracht en nazorg. Nieuwelingen en Junioren tegen gereduceerd tarief.

Road-Gravel-MTB Specifiek

3 uur
€  225,-

– Ook ’s avonds en zaterdags.

New Bike daY

Je wilt een nieuwe fiets kopen? Maar welke?

Laat je onafhankelijk adviseren vóór de aanschaf van je nieuwe fiets!

Slechte fietsen worden niet gemaakt. verkeerd advies wordt wel gegeven. Voorkom een miskoop en weet wat je koopt.

Jouw stijl van fietsen, fiets typen, maatvoering, prijsstelling en optimalisatie van je positie. Het komt allemaal aan bod.

Welke fiets past jou het beste. De Retül Pasfiets is volledig instelbaar terwijl jij op de fiets zit.
Na levering van de nieuwe fiets stel ik je nieuwe fiets persoonlijk op jou af.

New BikeDay: twee sessies voor het beste resultaat: jouw nieuwe fiets die jou direct past.

#FIT-FIRST-RIDE-BETTER

Road-Gravel-MTB Specifiek

2 sessies
€ 325,-

– Ook ’s avonds en zaterdags.

Klantervaringen

Wil jij weten of een Bikefit wat voor jou is?
Lees hier hoe andere fietsers hun BikeFit ervaren hebben.

Andere diensten

Geen Bikefit maar wel op zoek naar meer fietsplezier?
Alle diensten op een rij.