Zoek je een professionele Bikefit op rij afstand van Ede en Wageningen?

Bij Raven Bikefitting geniet je een uitgebreide, professionele Dynamische Bikefit op een kleine drie kwartier van Ede en Wageningen. Na een bikefit fiets je efficiënter, comfortabeler en pijnvrij. Waardoor fietsen gewoon (nog) leuker wordt. Wil jij dat ook? Dan is een Bikefit van de Bikefit specialist wat voor jou! En je kan meestal binnen twee weken al terecht.

Waarom Raven Bikefiiting?
Jij zoekt een een onafhankelijke, deskundige professionele Retül Bikefit in een ongedwongen sfeer zonder haast en waar tijd is voor aandacht voor jou en jouw doel(en).

Racefiets, Gravelbike en MTB worden specifiek benaderd. De verschillen tussen deze fietsen vragen om specifieke kennis, ervaring en hun eigen benadering.

Laat je mij jou onafhankelijk adviseren bij de aanschaf van je nieuwe fiets?

Aan de hand van jouw wensen, niveau, ambities, fysieke mogelijkheden en budget gaan we samen op zoek naar jouw nieuwe fiets. Een fiets waar jij perfect op past. Geadviseerd zonder merkvoorkeur, voorraad of commerciële agenda van mijn kant. Zo kan Canyon kan gewoon meegenomen worden in het advies en gepast worden.
Na de aankoop krijg je een bikefit op je nieuwe fiets zodat die jou meteen goed past. Fit-First-Ride-Better.

Bikefit Mountainbike Ede Wageningen

Kies voor een dynamische Retül Bikefit: jouw fietspositie fietsend aanpassen en optimaliseren met 3D motion Capture én zadeldruk meting.

Jij optimaal op jouw fiets. Dat is maatwerk. Want ieder lichaam zit anders in elkaar. Reageert anders. In lenigheid, stabiliteit en kracht. En onbalans.

Door fietsjaren en levensjaren kan onbalans ontstaan. Om een comfortabele houding te genieten pas ik de fiets aan aan jouw lichaam, ervaring en doelen. En niet andersom.

Wat krijg je niet? Een onpersoonlijke ‘Quick’ fit van 90 minuten. Jij krijgt twee 2x zoveel de tijd. Intake, fysieke testen, 0 meting, testen & meten op de fiets tot het goed is. Samenwerken, zonder dwingend te zijn. Het resultaat telt, niet de volgende afspraak die staat te wachten.
Ook als je een juiste maat of type fiets wilt uitzoeken is een Bikefit ideaal. Kies die fiets passend bij jouw fysiek, inzet en doelen. Voordat je tot aankoop overgaat. Onafhankelijk geadviseerd én meteen de goede positie.

Een volledig instelbare pasfiets, Retül Live 3D analyse, dynamische zadeldruk meting, camerabeelden en andere technieken zijn aanwezig. Maar vooral.. kennis, kunde, gerichte communicatie én tijd + aandacht.

Lees hier meer over mijn kijk op Bikefitting en mijn aanpak

Profiteer van de ruime ervaring in mountainbike bikefitting en gravel bikefitting.

Meervoudig gecertificeerd en een specialisatie in MTB Bikefitting. Decennia fietservaring in alle disciplines maken dat race, gravel en mtb kennis specifiek toegepast wordt. Ook E-mtb’s zijn welkom!

Materialen als stuurpennen, sturen, zadels, speciale pedalen, een ruim assortiment Bikefit materialen maar ook een Shimano Service Center zijn beschikbaar voor mijn klanten. Meestal kan jouw fiets meteen 1 op 1 afgesteld worden. Grotere aanpassingen plan ik in, voer ik zelf uit. Waardoor je shifter ook op de plek staat waar jij hem zo fijn vond staan.

Heb je ‘lastige voeten’, dan kan ik je helpen met (maatwerk) zolen en Lake Schoenen. Bikefitting: stabiliteit vanuit de voeten en de heup.

Plezier beleven aan het fietsen. Betere prestaties. Daar gaat het om. Lees meer over klantervaringen, de verschillende diensten of maak een afspraak!

Bikefitting Ede-Wageningen Raven Bikefitting
Ede Wageningen Raven Bikefitting

Neem eens kijkje op mijn strava profiel of Instagram. Dan zie je hoe ik fietsen beleef.

Je zal zien: fietsen is (mijn) leven en passie. En mijn werk. Net zoveel plezier beleef ik in de omgang met mensen. En het delen van kennis over fietsen. Werken met passie, wat het verschil maakt. Lees hier meer over mij.

Bikefitting Ede – Wageningen

Ede-Wageningen staat gelijk aan fietsen op de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug. Racefietsers, Gravelbikers en mountainbikers vinden er hun weg. Uitdagende routes over glooiende wegen en paden. Een schitterende uitvalsbasis voor de mooiste ritten. Een goede fietspositie maakt die ritten nog aangenamer.

Ede Wageningen ligt op drie kwartier rijden van Raven Bikefitting Harderwijk.

Geniet en kies voor een Bikefit bij de specialist op de Veluwe. Plezier beleven aan het fietsen. Aan de positie zal het niet liggen! Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie of kennismaking!

Bikefit diensten

Basic Fit

Een dynamische bikefit om de basis goed te krijgen.


Of je net begonnen bent met fietsen of al jaren fietst, je weet of voelt dat het beter kan. Je zoekt naar meer comfort en/of meer efficiëncy.

Dan is ‘Basic Bikefit‘ jouw keuze.

Samen bepalen we waar jij je het beste positioneert op en tussen de pedalen, het zadel en het stuur.

Leerzaam, leuk en een investering in jezelf en je sport!

Wil je weten of je meer uit jezelf en je fiets kan halen zonder dat je nu klachten ervaart?
Kies dan voor de Basic Fit ‘Powered by Retül 3D Motion Analyse’.


Road-Gravel-MTB Specifiek

2,25 uur
€  215,-

– Ook woensdag avond (+ €30,-) en zaterdags.

Ride Better

De meest complete bikefit voor jouw optimale fietspositie.

Comfortabel. Efficiënt. Krachtig. In balans.

RideBetter is de meest gekozen en meest complete Bikefit.
Wil je meer uit jezelf en je fiets halen? Ervaar je klachten tijdens of na het fietsen? Op zoek naar meer power of ‘Aero’?

Met 3 uur hebben we tijd om posities en eventuele materialen te kunnen testen om zo jouw ideale fietspositie, afstelling en componenten te bepalen. Uiteraard krijg je een uitgebreid fysiek onderzoek met tips voor meer mobiliteit en kracht. Ga je nog beter van bewegen en dus fietsen.

3D Retül Bewegingsanalyse en dynamische zadeldrukmeting worden ingezet voor een zichtbaar en meetbaar effect van aanpassingen. Een verstelbare stuurpen en stuur maken dat we alles kunnen testen.

Ridebetter: de meest complete Bikefit.

Nieuwelingen | Junioren tegen gereduceerd tarief.

Road-Gravel-MTB Specifiek

3 uur
€  245,-

– Ook woensdag avond ((+ €30,-) en zaterdags.

New Bike daY

Koop de jou best passend fiets. Onafhankelijk geadviseerd én 2 fits.

Slechte fietsen worden niet gemaakt. verkeerd advies wordt wel gegeven. Voorkom een miskoop en en laat je onafhankelijk adviseren vóór je de aankoop doet.

Jouw stijl van fietsen, fiets typen en maatvoering, afmontage en componenten, prijs en kwaliteit en natuurlijk een optimale fietspositie. Het komt allemaal aan bod.

Na intake, theorie en onderzoek gaan we op de volledig instelbare Retül Pasfiets ‘passen’. Terwijl jij fietst wordt het het model of de maatvoering aangepast. We ervaren en meten de verschillen en bepalen wat jou het beste past.
Na levering van de nieuwe fiets wordt die op jou afgesteld.

NewBikeDay: deskundig en onafhankelijk advies én twee bikefits. Jij koopt de juiste fiets met componenten die jou passen en je zit er direct goed op. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop en weet je dat je goed zit.

#FIT-FIRST-RIDE-BETTER

Road-Gravel-MTB Specifiek

2 sessies
€ 345,-

– Ook woensdag avond (+ €30,-) en zaterdags.

Klantervaringen

Wil jij weten hoe anderen hun bikefit bij mij ervaren hebben?
Lees dan eens de recensies.

Andere diensten

Geen Bikefit maar wel op zoek naar meer fietsplezier?
Alle diensten op een rij.