Maatwerk zolen | Retül Custom Zolen | Currex | Insole Plus

Wanneer je in goed contact wilt staan met je pedalen en voeten, maximale steun en comfort zoekt en klachten wilt voorkomen dan kan je niet om goede inlegzolen heen.

Jij wilt meer plezier beleven aan fietsen. Pijnvrij fietsen. Met meer rendement. Klachtenvrij op je fiets. Daar zijn voorwaarden voor. Goed passende schoenen is er één van. Niet te groot. Niet te klein. Niet te smal. Niet te breed. Met een stijve zool. Plaatjes op de voor jou goede plek. Zijn we er dan? Bijna!

Zelfs de beste en duurste schoenen worden geleverd zonder goed steun gevende inleg zolen. Dat is logisch. Geen voet is hetzelfde. Jouw voeten vragen om zolen die daarbij passen.

Een zool heeft een aantal functies: Steun, comfort en contact. Je voet wordt gestabiliseerd en uitgelijnd voor kracht en comfort. Zodat jij efficiënt trapt, je knie ontlast wordt en zelfs zadelpijn weg genomen kan worden. Een goed bij jouw voet passende zool werkt echt.

Bij mij heb je de keuze uit drie oplossingen. De standaard oplossing zijn de zolen van Currex. Deze dynamische inlegzolen werken voor veel fietsers goed. Ze zijn betaalbaar, comfortabel en bieden een goede steun.

Wil je stijvere zolen, zodat je voet nog stabieler in je schoen zit? Of heb je voeten die van elkaar afwijken zodat de Currex oplossing niet meer werkt? Wil je gewoon de beste inlegzolen? Dan zijn de Custom Maatwerk zolen van Retül jouw keuze. Deze worden ter plekke door mij voor jou op maat gemaakt.
Deze zolen zijn niet alleen persoonlijker en stijver, maar gaan ook langer mee.

Heb jij voeten die om een benadering van de podoloog vragen, dan kan ik met jou en voor de zolen van Insole Plus laten maken. Middels een gipsafdruk kan de podoloog de zolen voor jou maken met de steun die specifiek voor jouw voet relevant is. Inclusief ‘elementen’ zoals een voorvoet- of hakwig of andere elementen ‘ingebouwd’. Deze oplossing is de beste oplossing voor podologische zolen in de fiets schoen. Zolen van een ‘reguliere’ podoloog zijn niet altijd geschikt voor fietsen. Ze zijn gemaakt om te lopen. Lopen is geen fietsen. De beweging is anders. De zool is derhalve anders. Daarbij zijn deze zolen vaak te vol in de schoen.

Retül Custom Maatwerk zolen
€  125