Zoek je een professionele Bikefit op rij afstand van Arnhem?

Bij Raven Bikefitting uit Harderwijk geniet je een uitgebreide, professionele Dynamische Fietsmeting bij de specialist. Specialist in meer fietsplezier. Powered by Retül.
Ik help jou graag comfortabeler en efficiënter te fietsen zodat fietsen gewoon (nog) leuker en efficienter wordt. Geniet net als honderden andere fietsers die je voorgingen van meer plezier en kracht met fietsen. Kijk maar eens in mijn klantenboek.

Wil jij ook langer, verder, sneller fietsen? Met meer plezier en comfort? Dan is een onafhankelijke persoonlijke Bikefit van de specialist voor jou de beste keuze!
Een professionele Bikefit waar een dagdeel de tijd genomen wordt voor jou. In een ongedwongen sfeer ondersteund door alle mogelijke beschikbare Retül Technologie en zadeldruk meting.

Nieuwe fiets kopen? Ga je af op het advies van de verkoper? De verleidingen van beschikbaarheid, kleur en vormgeving? De goedbedoelde adviezen van bekenden? Vaak vinden ze hun eigen fiets de juiste. Vraag maar eens wat ze niet veranderd zouden willen zien aan hun fiets. Dan krijg je een heel ander antwoord. Iedereen is anders. Bij een onafhankelijke bikefit gericht op aankoop vinden we de fiets die jou past. Passen we de fiets(en) die jij op het oog hebt.
Laat je je onafhankelijk en deskundig adviseren, Ga gericht op zoek naar jouw nieuwe fiets. Met mijn tips, adviezen en meet rapport.

Ik heb geen merkvoorkeur, geen voorraad die weg moet en geen glimmende frames die je aanlokkelijk tegemoet shinen. Voorkom een miskoop. Fit First.

Middels een dynamische fitsessie testen we wat jou het beste past.
Ook de afstelling van de onderdelen als zadel, stuur en stuurpen worden bepaald. Niet onbelangrijk bij (semi) geïntegreerde cockpits en de brede en diepe keuze aan fiets typen en modellen.
Een dynamische op aankoop gerichte bikefit helpt jou de juiste fiets te kiezen en zet je er direct goed op. Fit-First-Ride-Better.

Bikefit diensten

Basic Fit

Een dynamische bikefit om de basis goed te krijgen.


Of je net begonnen bent met fietsen of al jaren fietst, je weet of voelt dat het beter kan. Je zoekt naar meer comfort en/of meer efficiëncy.

Dan is ‘Basic Bikefit‘ jouw keuze.

Samen bepalen we waar jij je het beste positioneert op en tussen de pedalen, het zadel en het stuur.

Leerzaam, leuk en een investering in jezelf en je sport!

Wil je weten of je meer uit jezelf en je fiets kan halen zonder dat je nu klachten ervaart?
Kies dan voor de Basic Fit ‘Powered by Retül 3D Motion Analyse’.


Road-Gravel-MTB Specifiek

2,25 uur
€  215,-

– Ook woensdag avond (+ €30,-) en zaterdags.

Ride Better

De meest complete bikefit voor jouw optimale fietspositie.

Comfortabel. Efficiënt. Krachtig. In balans.

RideBetter is de meest gekozen en meest complete Bikefit.
Wil je meer uit jezelf en je fiets halen? Ervaar je klachten tijdens of na het fietsen? Op zoek naar meer power of ‘Aero’?

Met 3 uur hebben we tijd om posities en eventuele materialen te kunnen testen om zo jouw ideale fietspositie, afstelling en componenten te bepalen. Uiteraard krijg je een uitgebreid fysiek onderzoek met tips voor meer mobiliteit en kracht. Ga je nog beter van bewegen en dus fietsen.

3D Retül Bewegingsanalyse en dynamische zadeldrukmeting worden ingezet voor een zichtbaar en meetbaar effect van aanpassingen. Een verstelbare stuurpen en stuur maken dat we alles kunnen testen.

Ridebetter: de meest complete Bikefit.

Nieuwelingen | Junioren tegen gereduceerd tarief.

Road-Gravel-MTB Specifiek

3 uur
€  245,-

– Ook woensdag avond ((+ €30,-) en zaterdags.

New Bike daY

Koop de jou best passend fiets. Onafhankelijk geadviseerd én 2 fits.

Slechte fietsen worden niet gemaakt. verkeerd advies wordt wel gegeven. Voorkom een miskoop en en laat je onafhankelijk adviseren vóór je de aankoop doet.

Jouw stijl van fietsen, fiets typen en maatvoering, afmontage en componenten, prijs en kwaliteit en natuurlijk een optimale fietspositie. Het komt allemaal aan bod.

Na intake, theorie en onderzoek gaan we op de volledig instelbare Retül Pasfiets ‘passen’. Terwijl jij fietst wordt het het model of de maatvoering aangepast. We ervaren en meten de verschillen en bepalen wat jou het beste past.
Na levering van de nieuwe fiets wordt die op jou afgesteld.

NewBikeDay: deskundig en onafhankelijk advies én twee bikefits. Jij koopt de juiste fiets met componenten die jou passen en je zit er direct goed op. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop en weet je dat je goed zit.

#FIT-FIRST-RIDE-BETTER

Road-Gravel-MTB Specifiek

2 sessies
€ 345,-

– Ook woensdag avond (+ €30,-) en zaterdags.

Klantervaringen

Wil jij weten hoe anderen hun bikefit bij mij ervaren hebben?
Lees dan eens de recensies.

Andere diensten

Geen Bikefit maar wel op zoek naar meer fietsplezier?
Alle diensten op een rij.