De bikefit studio ademt de passie voor fietsen. Natuurlijke materialen. Met afbeeldingen rondom van de Veluwe, van de pro’s en de bergen voel je je meteen thuis. Even weg van kantoor of de drukte.  

Er is een gezellige statafel met comfortabele krukken. Verse bonen koffie. Er is Wifi, wielrennen op scherm en er zijn fiets magazines. Neem gerust iemand mee, een Bikefit is ook leuk om samen te beleven. De ventilatoren zoemen om jou hoofd koel te houden.

Er lopen weinig en bij uitzondering andere klanten rond. Omdat we boven zitten, is er geen doorloop van klanten van de onderliggende fietsenzaak.

Alle materialen en hulpmiddelen om jouw fiets af te stellen en jou zo aan een goede positie te helpen zijn aanwezig. Mocht er grondig verbouwd moeten worden, dan is de professionele Shimano Werkplaats van Schraverus fietsen beschikbaar. Parkeren? Gratis. Op loopafstand van de gezellige binnenstad van Harderwijk en op een steenworp van 2 prachtige MTB routes. Ervaar de ontspannen, ongedwongen sfeer en passie voor het fietsen.